Pastrmka

OPIS

Program prehrane za Pastrmku je osmišljen kako bi omogućio optimalnu formulacija za razinu intenziteta vašeg uzgoja. Uzgoj pastrmke sve više postaje popularan zbog visoke vrijednosti mesa i povoljne cijene. Pastrmka je jedna od najvažnijih visoko cijenjenih riba zbog finog okusa, vlažne ali čvrste teksture i bijele obojenosti mesa. Agrinatura nudi potpuni izbor hrane za Pastrmku, od Juvenilne pa do Broodstock. Hrana je dostupna za uzgoj u tri nivoa hranjivih sastojaka Juvenile, Grower, Broodstock; Pastrmka 48/17, astrmka 44/24, Pastrmka 44/23, Pastrmka 43/23, Pastrmka 42/22, kako bi se najbolje uklopili super intenzivni RAS sistem(recirkulacioni sistem uzgoja)ribnjaka nižeg intenziteta. Sva naša hrana sadrži najkvalitetnije sirovine sa visokom probavljivošću, najkvalitetnije proteine sa visokom biološkom vrijednošću koji potiču zdrav rast i razvoj orade.

SASTAV

Strog program nabavke sirovina drži naše dobavljače na višim standardima s unaprijed utvrđenim specifikacijama, posjeta web lokaciji i testiranje sastojaka. Ovaj pažljivi nadzor, vođenje evidencije i kontrola kvalitete nastavlja se kroz opskrbni lanac. Agrinatura proizvodi zadovoljavaju niz standarda i proizvode se u pogonu koji koristi: sustav upravljanja kvalitetom koji je registriran ISO 9001: 2008. Osim toga, Agrinatura udovoljava zahtjevima koje je postavila američka Uprava za hranu i lijekove (FDA), SAD.

UPUSTVO ZA SKLADIŠTENJE

Čuvati na hladnom i suhom mjestu daleko od sunčeve svjetlosti Provjerite pakiranje na proizvedene datume Zakrenite zalihu da biste prvo koristili najstariji proizvod (princip “prvi u, prvi van”) Uklonite plastičnu ovojnicu kako biste produžili život proizvoda

DOSTUPNE TEŽINE :

Nepoznato

Dodatne informacije

Kliknite na link ispod :